Loading dogodki
Ta dogodek je že zaključen.

Izkoristite ugodno ceno 49 €. Redna cena je 69 €. 

Ste vedeli, da lahko ima slabo sporazumevanje  uničujoče posledice za posameznika in medsebojne odnose na delovnem mestu? Posamezniki postanejo nemotivirani, nezainteresirani za delo in z lahkoto za sabo potegnejo tudi ostale.  Želite boljše in lažje komunicirati? Komunicirati tako, da boste razumljeni tako kot si želite?

Komuniciranje v poslovnem okolju je ključnega pomena za obstoj in preživetje organizacij ter predstavlja merilo njene učinkovitosti in uspešnosti.

Predstavitev ponudbe

Namen delavnice

Na delavnici boste spoznali zakonitosti komunikacije ter različne načine uspešnega sporočanja s pomočjo katerih se boste naučili sporočati na kar se da učinkovit način. Spoznali boste, kako upravljati s konflikti, kako se jim izogniti, kako komunicirati s težavnejšimi sodelavci. Vse to boste tudi praktično izvajali, saj so naše delavnice izkustveno naravnane in polne praktičnih primerov.

Cilji izobraževanja

  • Dosegli boste razumevanje pomena kvalitetnih odnosov in komunikacije za uspešnost in učinkovitost pri delu ter doseganje zastavljenih ciljev in rezultatov;
  • Spoznali boste zakonitosti komunikacije, zakaj prihaja do nerazumevanja in konfliktov, kako učinkovito komunicirati ter kako se izogniti procesom, ki rušijo odnose;
  • Razviti načine za ciljno in pozitivno komunikacijo na delovnem mestu, kako se odzvati v različnih situacijah;
  • Razviti sposobnost podajanja pohvale in kritike na učinkovit način in tako doprinesti k razvoju posameznika v delovnemu okolju;
  • Prilagoditi svoj način sporočanja tudi zahtevnejšim sodelavcem na način, da boste uspeli izraziti svoj vpliv in predati ustrezna navodila;
  • Doseči čustveno svobodo in razviti metode aktiviranja pozitivnih stanj;
  • Razviti način usklajevanja lastnih ciljev s cilji okolja.

NLP Center - Gaber MaroltGaber Marolt

Je trener nevrolingvističnega programiranja z mednarodnim certifikatom INLPTA in Mojster praktik, mentor, coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z Executive MBA poslovne šole Cotrugli.

Je iskriv predavatelj z več kot dvajsetletno prakso vodenja kreativnih timov in z bogatimi podjetniškimi ter poslovnimi izkušnjami.

Datum: 28. 5. 2019

Ura: 8:00 – 12:00

Lokacija: Mrežni podjetniški inkubator Koroška, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec

Redna cena: 69 €

Trenutna cena: 49 €

Zakaj NLP center?

Odlike NLP centra

Nudimo enega najkvalitetneših NLP programov po mednarodnem standardu INLPTA.

Zaupali so nam že mnogi. Še vi se pridružite naši zadovoljnim diplomantom in postanite lastnik certifikata NLP Praktik.

Trenirajte z našima priljubljenima in izkušenima trenerjema, Gabrom Maroltom in Marjanom Račnikom.

NLP center - kakovost zagotovljena

Dober glas seže v deveto vas – mnenja zadovoljnih strank

Vtisi so čudoviti, saj sem izvedel marsikaj novega oz. osvojil nove veščine, ki mi bodo koristile na vseh področjih družabnega življenja.

Jure K., odvetnik

Zanimivo, izčrpno, poučno. Premagala strah.

Jasna K.

Zaupajo nam tudi: